· Nuolaidos   · D.U.K   · Partneriams   · Kontaktai

Saulės moduliai didesnės nei 250W galios

Saulės moduliai, kurių galia yra didesnė nei 250W, yra skirti pramoniniams tikslams, arba maitinti namų ūkius. Atitinkamai sujungti, gali tapti labai efektyviu elektros energijos šaltiniu. Saulės moduliai tai atsinaujinančios elektros energijos šaltinis, kuri niekada nesibaigia. Galingi saulės moduliai reguliariai yra tobulinami, rinkoje galima rasti monokristalinius, BIFACIAL tipo saulės modulius. Gamintojai siekia iš ko mažesnio ploto išgauti kuo daugiau elektros energijos.


Saulės moduliai didesnės nei 250W galios - konstrukcija

Galingi saulės moduliai yra projektuojami taip, kad kuo ilgiau tarnautų esant įvairioms oro sąlygoms. Sniegas, vėjas, lietūs, karštis negali turėti neigiamos įtakos tokiems saulės moduliams, todėl praktiškai visi gamintojai deklaruoja tokių plokščių tarnavimo laiką net iki 30 metų. Paprastai tokių saulės modulių konstrukciją sudaro aliuminio rėmas, grūdintas stiklas, speciali sandari paskirstymo dėžutė laidams.


Didelės galios saulės modulių panaudojimas

Galingi saulės moduliai yra labai paplitę gamybos įmonių srityje, kur elektros suvartojimas yra labai didelis. Panaudojus saulės modulių gaminamą elektrą, galima ženkliai sumažinti išlaidas elektros energijai įsigyti. Taip pat kita sritis, kuri labai sparčiai įsisavina galingų saulės modulių naudojimą - namų ūkiai, kur nesudėtingai galima įrengti autonominę saulės elektrinę ir efektyviai sumažinti elektros energijos kaštus. Saulės moduliai, priklausomai nuo jų kiekio ir jungimo aspektų, gali tarnauti ne tik kaip 230 V šaltinis, bet ir gali būti naudojami akumuliatorių įkrovimui, elektromobilių įkrovimui, kaip autonominis elektros šaltinis apšvietimui lauke ir pan.
  • Nov 16, 2023
  • Komentarai: 0
Komentarai: 0

Komentarų nėra

Patiko? Palikite savo atsiliepimą

Jūsų e-pašto adresas nebus rodomas. Užpildykite visus reikiamus laukelius žemiau*