· Nuolaidos   · D.U.K   · Partneriams   · Kontaktai

Saulės modulių komplektų 12V panaudojimas

Saulės modulių komplektai - 12V saulės moduliai yra nepakeičiamas elektros energijos šaltinis kelionėse ir stacionariam naudojimui. Puikiai tarnauja keliaujant, kai nėra galimybės jungtis prie įprasto elektros tinklo. Puikiai tinka apšvietimui lauke, kur nėra galimybės atvesti laidų iš įprasto elektros tinklo. 12V saulės modulių komplektai yra pajėgūs užmaitinti reklamines iškabas, paminklus ir pan. Gali būti naudojami kaip akumuliatorių pakrovimo šaltinis, beje, tinkami bet kurios talpos akumuliatoriui. Žinoma, tai ne visos galimybės panaudoti 12V saulės modulių komplektus.


Saulės modulių komplektai - nedidelio voltažo saulės moduliai

Tam, kad sėkmingai išgauti 12V maitinimą, jį panaudoti ir akumuliuoti norint elektra naudotis ir naktį, turėtumėme apart saulės modulių panaudoti ir kitus sistemos komponentus. Šie priedai padės turėti pastovią 12V sistemą:

saulės modulis arba keli saulės moduliai, kurių darbinė įtampa būtų ne mažesnė kaip 12V
krovimo reguliatorius arba kitaip krovimo valdiklis, skirtas teisingam akumuliatoriaus pakrovimui ir niveliuojantis įtampos netolygumą
12V akumuliatorius, kuris akumuliuos saulės modulio gaminamą energiją

Šie trys komponentai - saulės modulis, krovimo valdiklis ir akumuliatorius - yra svarbiausi 12V autonominės saulės elektrinės sistemos dalys.
  • Nov 16, 2023
  • Komentarai: 0
Komentarai: 0

Komentarų nėra

Patiko? Palikite savo atsiliepimą

Jūsų e-pašto adresas nebus rodomas. Užpildykite visus reikiamus laukelius žemiau*