· Nuolaidos   · D.U.K   · Partneriams   · Kontaktai

Saulės modulių e-paruotuvė 4Sun Lithuania

Elektroninėje parduotuvėje 4Sun Lithuania galima rasti pilną produktų asortimentą, kuris bus reikalingas įrengti nuosavo autonominę, off-frid ar on-grid saulės elektrinę. Dauguma produktų yra sandėlyje Vilniuje, kiti pristatomi tiesiogiai iš mūsų partnerių visoje Europoje.


Saulės elektrinės projektavimo klausimai

Elektroninėje parduotuvėje 4Sun Lithuania galėsite rasti ne tik reikiamus produktus saulės ir vėjo jėgainėms, bet ir pasikonsultuoti su mūsų vadybininkais visais rūpinams tokios elektrinės įrengimo klausimais. Daugiametę patirtį sukaupę specialistai su malonumu pakonsultuos Jus visais Jums rūpimais klausimais.


Saulės elektrinės komponentai

Mūsų e-parduotuvės asortimentą sudaro: polikristaliniai saulės moduliai, monokristaliniai saulės moduliai, lankstūs saulės moduliai, GEL tipo akumuliatoiai, krovimo reguliatoriai, vėjo jėgainės, soliariniai laidai, švaraus sinuso įtampos keitikliai, hibridiniai tinklo inverteriai, off-grid inverteriai, on-grid inverteriai, priedai nuotoliniam saulės elektrinės monitoringui, nešiojami mobilūs saulės moduliai, apsaugos komponentai saulės jėgainėms ir kita.
  • Nov 16, 2023
  • Komentarai: 0
Komentarai: 0

Komentarų nėra

Patiko? Palikite savo atsiliepimą

Jūsų e-pašto adresas nebus rodomas. Užpildykite visus reikiamus laukelius žemiau*